Kronobiológia

Mi a kronobiológia?

A kronobiológiai elemzésnél a születési adatokból számolunk fizikai, érzelmi és szellemi jellemzőket. Hasonló, mint egy horoszkóp, de életút és jövendölés helyett a születéskori (ideális) csakra értékeket mutatja meg. Ezek a jellemzők túl azon, hogy leírják a személyiség alapvető jegyeit, magukban foglalják a személyiségben rejlő lehetőségeket.
A kronobiológia tudományos alapja a bioritmus elmélete. Lényege, hogy a Föld bioritmusának születésünkkori állapota befolyásolja a személyiséget.


Mire jó a kronobiológia?

Önismeretre, megtanulhatjuk általa saját magunkat kezelni, felismerni, hogy esetleges hibáinkat csak a nem megfelelően megélt  csakra értékek okozzák, feltárni fejlődésünk lehetőségeit. Ugyanígy családtagjaink, hozzátartozóink mélyebb megismerésére.
Gyermekeink kronójának ismerete segítségünkre lehet a velük kapcsolatos bánásmód helyes kialakításában. Segíthet magyarázatot adni viselkedésükre, és rálátást arra, hogy hogyan kezeljük azt. Tudtad például, hogy a legtöbb "hiperaktivitással" diagnosztizált gyerek az érzékeny-kolerikus - kolerikus - közepes szangvinikus tartományban van?
HR szakmában, vállalkozásokban, bármilyen projektben, amit másokkal közösen kell kivitelezni, vagy olyan szakmákban, ahol emberekkel kell foglalkozni. Segít megállapítani, hogy ki milyen jellegű feladatkörök ellátásban lehet a leghatékonyabb, milyen szerepet foglalhat el a csapatban, kikkel képes hatékonyan együttműködni.

Társas kapcsolatok vizsgálata
Összeillünk-e és ha igen, miért? Milyen közös feladat, esetleg karmikus utunk lehet együtt? Hogyan javítható a kapcsolat, mire kell ügyelni az egymással való kommunikáció, vagy bánásmód során? Mit kell esetleg megtanulni belőle, hogy továbbléphessünk?
Magyarázatot adhat érdekes kapcsolati mintákra, például ha valaki első pillanattól olyan, minta tízezer éve ismernénk, vagy kutya-macska barátság van a két személy között, de nem tudnak elszakadni egymástól. Vagy munkában, hogy lehet, hogy valaki mindenkivel tud együtt dolgozni, csak egy bizonyos személlyel nem? Esetleg bizonyos dolgokban jó, kellemes, hatékony egy adott személy társasága, de máskor vagy más területen csak idegesít, lehúz, akadályoz.
Mindezekre a kérdésekre segít magyarázatot adni a kronobiológiai elemzés, illetve a tanfolyam során te magad is elsajátíthatod ezeket az ismereteket.

Egyéni elemzés minta megtekintése itt.


Díjazás:
Egyéni elemzés 5.000.- forint / személy
Kapcsolat elemzés 3.000.- forint / kapcsolat

Példa: párkapcsolati elemzés: két fő + kapcsolatuk = 13.000.- forint
Szülő-gyermek kapcsolatok, munkahelyi elemzések felállításánál egyedi megegyezés szerint.


Megrendelhető a shinbei78@gmail.com emailcímen.

Tanfolyam:
33.000.- forint / 2 nap, akik párkapcsolati elemzés kupont vásárolnak a Bónusz Brigádon, ebből az összegből 5.000.- forintot, a kupon árát kedvezményként letudhatják.
A tanfolyamról bővebben olvashatsz ezen a linken