Bemutatkozás


Szervusz!

A nevem Shin Bei, 2010-ben, amikor menedéket vettem, azaz buddhista lettem, akkor ajándékozott meg Kuan Yin bodhiszattva ezzel a névvel. A "bei" szó együttérzést jelent, az életfeladatom pedig az, hogy próbáljak másoknak is segíteni. Szeretném, ha mindenki el tudná érni a lelki békének azt a szintjét, ami a földi létben elérhető. 

Ezoterikus érdeklődésem még általános iskolás koromban egy pakli cigánykártyával indult, amit a lakótelepi szuper mindenes boltban vettem meg. Tudod, az a fajta kis üzlet, ami a gyerekek kedvence, a balettcipőtől a legóig mindent lehet kapni benne. Kicsit zsúfolt, kicsit káosz, de bárhová nyúlsz, valami érdekeset találsz.
Később egyik dolog követte a másikát, tarot kártya, reiki mester-tanári szint, deeksha adói tanfolyam, theta healing, és még sorolhatnánk. A deeksha adói tanfolyam után derült ki, hogy az Akasha krónika avatárja vagyok. Ezt egy kicsit nehéz volt megemésztenem, vagy talán még most sem sikerült teljesen, de egy biztos, az Akasha olvasás ösztönösen jól megy. Amióta emlékszem, mindig is voltak bizonyos információm, amit egyszerűen csak tudtam, minden külső ok nélkül. Nálam ez a képesség az úgynevezett "tisztántudás" érzékelés formájában van jelen, bár szoktam képeket is látni.

Azt gondolom, hogy az orákulumok faggatásának akkor van igazán értelme, ha nem puszta jövőbe kíváncsiskodás, hanem épp ellenkezőleg, a múlt, önmagad mélyebb rétegeinek feltárása, a jelenlegi helyzet megoldásának igényével. "Ismerd meg önmagad", ahogy a delphoi jósda felirata mondja. Minél jobban ismered önmagad, minél közelebbi barátságban vagy a saját tudattalan, elhallgattatott részeiddel, annál inkább tudsz a jelenben a saját boldogságod kormányosa lenni.

Köszönöm, ha megtisztelsz a bizalmaddal, és engem kérsz fel arra, hogy tekintsek bele a Krónikába, milyen titkokat tartogat számodra!
Szeretettel: Shin Bei