Az emailes Akasha leolvasásról

Az emailes Akasha leolvasásról
Mivel az Akashához való kapcsolódásnak nincsenek térbeli és időbeli korlátai, így lehetőség van írásban is leolvasást kérni. Nem új dolog ez, hogy csak egy példát említsek, a múlt században Edgar Cayce is levélben tájékoztatta a hozzá fordulókat az Akashából szerzett információkról. Igaz, akkor még nem emailben, hanem hagyományos posta útján.

A leolvasás menete
Az Akasha olvasás egy megváltozott, meditatív jellegű tudatállapotban történik. Mivel az Akasha az elsődleges energiaforrás, minden, ami létezik, folyamatosan csatlakozva van hozzá. Tehát bár azt a kifejezést használjuk, hogy csatlakozunk az Akashához, valójában tudatosítjuk a vele való kapcsolatunkat.
Az Akashában elsődleges az energia, másodlagos az információ, ezért az Akasha olvasónak a fejében levő tudás alapján kell “lefordítania” az energia rezgéseket. Például, konkrét eldöntendő kérdés esetén, ha a válasz egyértelmű igen vagy nem, azt nagyon könnyű érzékelni.
Kifejtendő kérdés esetén minél több információ áll rendelkezésre, annál értelmesebb, értelmezhetőbb módon tudjuk a választ (ami eredetileg energia rezgés formájában érkezik) emberi nyelvre lefordítani.

A leolvasáshoz szükséges adatok
Bár a régi idők Akasha olvasói részletes információkat kértek a kérdező hátteréről (teljes családfa, mindenkinek a születési ideje, megelőző betegségei, házasságok és más életesemények dátumai, iskolai végzettségek és korábbi munkahelyek, és a többi), pontosan amiatt, hogy a leolvasás könnyen értelmezhető legyen, mi most csak a konkrét kérdésekhez tartozó információkat kérjük.
Edgar Cayce még egész életre szóló leolvasásokat csinált, vagy egy életben néhányat. Ma azonban már sokkal gyorsabban dolgozzuk fel tölteteinket, oldjuk meg karmikus feladatainkat, ezért sokkal gyorsabban változhat az is, amit az Akashában látunk erről. Tehát ezekben a néhány oldalas leolvasásokban csak a konkrét elakadásodra fókuszálunk.
Ami feltétlen szükséges, az a neved és a születési dátumod, illetve egy friss fotó rólad, akár szelfi. Ez abban segít, hogy az Akasha olvasó könnyen rád tudjon hangolódni.
Ezen kívül a kérdéseddel kapcsolatban lényeges információkból minél többet osztasz meg, annál értelmezhetőbb lesz a válasz. Persze olyan is van, hogy enélkül is a kérdező pontosan tudja, mi a neki szóló üzenet, akkor is, ha mondjuk az olvasó nem érti, vagy ködösnek tűnik a válasz.
Alapszabály, hogy olyan a válasz, amilyen a kérdés. De nem kell túlgondolni ezt sem. Írd azt, ami szívből jön, ami érdekel. Ha lehet a kérdéseden csiszolni, úgyis fogok szólni, és ezt megtesszük közösen.

Mit kapsz az emailes leolvasás során?
A kérdések számától függetlenül egy-egy csatornázás körülbelül 1 óra hosszat tart, amiből egy 3-4 oldalas leírás keletkezik. A kérdések száma azért nincs megszabva, mert vannak kérdések, amikre nagyon röviden lehet válaszolni, és van, amelyek hosszabban kerülnek kifejtésre. Az idő szabott, rendszerint ennyi info jön le egyben.
Tehát, amit kapsz, egy 3-4 oldalas pdf fájl, ami 1 óra csatornázás eredményét tartalmazza.

Egyéni leolvasásodat megrendelheted emailben, a shinbei78@gmail.com címen.
Most kedvezményesen csak 5.000.- forint (2019.)