Bevezetés az Akasha krónikába tanfolyam tematika

fejlec.jpg


Akasha 101 - bevezetés az Akasha krónika gyakorlati használatába


kurzusleírás


Időtartam: 2 nap, 2x6 óra
Típus: kis csoportos gyakorlati oktatás (6-12 fő), avatás

Részvételi díj:
Alapesetben 44.000.- forint az avatás díja (Budapesten)


Tematika: Akasha Krónika meghatározása, működése, az Akashához való kapcsolódás lehetőségei és felismerése, az Akasha olvasás célja és módszerei, Akasagarbha mantra technika elsajátítása, etika, gyakorlat


Gyakorlati stúdium során minimum 3-szor közösen belépünk az Akashába, ez mindenki számára lehetővé válik a tanfolyam során, annak beavató jellege miatt.


Előzetes feltételek: nincsenek, ez bevezető tanfolyam, az itt tanultakhoz szükséges minden ismeretet helyben sajátítanak el a résztvevők.


Javaslat/ellenjavaslat: indokolt ellenjavaslatról nem tudunk. A tanfolyam elvégzését olyanok számára javasoljuk, akik érdeklődőek és nyitottak a spirituális fejlődés útjaira, esetleg foglalkoznak már valamilyen más, segítő jellegű alternatív tevékenységgel (kineziológia, pránanadi, reiki, meditáció, stb.). A módszer semmilyen más módszerrel való közös és egyidejű használatot nem tilt.


Eredmények: az intenzív tanfolyam során elsajátított készséggel a résztvevők önállóan is képesek lesznek az Akasha Krónikával tudatos kapcsolatot kialakítani, azt személyes adottságainak megfelelően alkalmazni.

Kimenet: “Akasha 101” oklevél, mely a további gyakorlati előrelépést biztosító kurzusokon való részvétel feltétele (pl. Kérdezéstechnika, Előző életek megismerése, Ismétlődő problémás élethelyzetek okainak feltárása és gyógyítása)


Továbbiak:
Az Akasha tanítás rendszere
Aktuális időpontok